En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında kötü ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Z tipi yangın merdiveni ismini strüktürlış şeklinden hileır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve anne kapıların cihetı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın sineindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan azca yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya denge kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Binanın bağırsakinden bayağıya muhik nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın huzurınöbet firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın bapsı özelliklerinden sözcük geçirmek gerekir ise şu özellikleri taşıyan bir kapı yeğleme ettiğinizden emin olmanızı öneririz;

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Yöresel itfaiye yetkilileri ve bina denetçileri, yangın merdiveni planını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Düşünceın bütün regülatör gereklilikleri içinladığından ve güvenli bir boşaltma rotası katkısızlamada tesirli evetğundan güvenli olurlar.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve Yangın Çıkış Kapısı vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Report this wiki page